#perfectmadero

MADERONEDERLANDPERFECT BODY SHAPECURSUS

PERFECT BODY SHAPE CURSUS

PERFECT BODY SHAPE Programma – Combineert een uitgebreid begrip van het lymfestelsel.

De betekenis van fascia en benaderingen van lichaamsontgifting om het gewenste doel van een perfecte figuur te bereiken. Naar theoretische fundementen zullen we ook praktische oefeningen en stappen onthullen om je te helpen je gewenste lichaamsvorm effectief en gezond te bereiken.

perfect body shape nederland

Braziliaanse lymfedrainage

Fundamenten van het lymfestelsel

Het lymfestelsel speelt een cruciale rol bij het handhaven van lichamelijk evenwicht en gezondheid. In het eerste deel van de cursus zullen we de basisprincipes van het lymfestelsel verkennen, de werking ervan en het belang ervan bij het elimineren van giftige stoffen uit het lichaam. Het begrijpen van het lymfestelsel stelt ons in staat om het lichaam beter te controleren en gebieden te targeten die we willen vormgeven.

Lymfatische mapping en de betekenis ervan

Lymfatische mapping is een uitzonderlijk hulpmiddel voor het analyseren van het lichaam van een cliënt. Door precieze analyse kunnen we bepalen welke lichaamsgebieden speciale aandacht en oefening vereisen. Tijdens de cursus zul je vaardigheden verwerven in het lezen van lymfatische kaarten en begrijpen hoe ze van belang zijn voor het op maat maken van een individuele aanpak voor cliënten.

De rol van fascia en Braziliaanse lymfedrainage in lichaamsvorming

Fascia is het elastische bindweefsel dat spieren en inwendige organen omringt. Een goede zorg en behandeling van fascia zijn cruciaal voor het bereiken van een betere lichaamsbouw. In de cursus zullen we verkennen hoe juiste oefeningen en technieken fascia kunnen beïnvloeden, waardoor de lichaamstoon en -uitstraling verbeteren.

Braziliaanse lymfedrainage

Lichaamsontgifting en Braziliaanse lymfedrainage voor een verbeterde lichaamsbouw

Lichaamsontgifting is cruciaal voor het verwijderen van schadelijke stoffen die zich in ons lichaam ophopen. In de cursus leer je effectieve ontgiftingsmethoden die het vormgeven van de perfecte figuur ondersteunen en de algehele gezondheid verbeteren.

Consultatie en bespreking met cliënten voor individuele programma-aanpassing

Elke cliënt is uniek, dus het is belangrijk om hun individuele behoeften en doelen te begrijpen. Door beoordelingen en gesprekken zullen we uitgebreide inzichten krijgen in de behoeften van cliënten en een programma op maat samenstellen dat het beste aansluit bij hun wensen en eisen.

Aanwijzingen en contra-indicaties voor de uitvoering van de cursus

De cursus zal ook kennis bieden over aanwijzingen en contra-indicaties voor het implementeren van de Perfecte Lichaamsvormoefeningen. Dit stelt ons in staat om verantwoord en veilig met cliënten te werken en mogelijke complicaties te vermijden.

Het combineren van lichaamsvormoefeningen met Maderotherapie voor extra voordelen

Maderotherapie is een techniek die, met behulp van houten gereedschappen, het lymfestelsel stimuleert en de uitstraling van de huid en lichaamsvorm verbetert. In de cursus leer je hoe je lichaamsvormoefeningen kunt combineren met Maderotherapie om maximale resultaten te behalen.

Het samenstellen van een individueel perfect lichaamsvormpakket voor cliënten

Tegen het einde van de cursus kun je een individueel pakket van oefeningen en therapieën samenstellen dat aansluit op de specifieke behoeften van je cliënten. Dit stelt je in staat om elke cliënt individueel te behandelen, een benadering te bieden die het meest effectief is en aan hun behoeften voldoet.

De Perfect Body Shape cursus vertegenwoordigt een alomvattende aanpak voor het vormgeven van de ideale figuur door theoretische fundamenten, praktische oefeningen en individuele cliëntbehandeling te combineren. De kennis die je tijdens de cursus opdoet, stelt je in staat om een expert te worden in lichaamsvorming, en om je cliënten te helpen hun doelen te bereiken op weg naar de perfecte figuur. Onthoud dat regelmatige lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl essentieel zijn voor het behalen van de beste resultaten.

Perfect body shape – Lichaamsmodellering

Cursus Theorie:

 • Fundamenten van het lymfestelsel
 • Lymfatische mapping en de betekenis ervan
 • De rol van fascia in lichaamsvorming
 • Lichaamsontgifting voor een verbeterde lichaamsbouw
 • Consultatie en bespreking met cliënten voor individuele programma-aanpassing
 • Aanwijzingen en contra-indicaties voor de uitvoering van de cursus
 • Het combineren van lichaamsvormoefeningen met Maderotherapie voor extra voordelen
 • Het samenstellen van een individueel Perfect Body Shape-pakket voor cliënten
 • Het Praktisch gedeelte van de Perfect Body 
 • Het vormgeven van de ideale lichaamsbouw met Braziliaanse lymfedrainage en lichaamsmodellering
 • Demonstratie van bewegingen en oefeningen uit het Perfect Body Shape-programma
 • Categorisatie van oefeningen voor gerichte vormgeving van de buik, benen, rug en armen

Extra Informatie:

Na het afronden van de cursus ontvang je:

 • Een handleiding met gedetailleerde uitleg van theorie en oefeningen
 • Een certificaat van voltooiing van de cursus
 • Toegang tot de videobibliotheek voor voortdurende ondersteuning bij thuisoefeningen

Cursusprijs:

 • De cursusprijs bedraagt 990 EUR
 • Een korting van 100 EUR wordt toegekend aan deelnemers die al een cursus bij ons hebben afgerond

ErkendCertificaat

Scroll to Top